Top

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Tisztelt Vásárlóink!

 

 

 Adatvédelem

 
Látogatóinknak a regisztráció folyamán személyes adatokat kell megadniuk (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése és ügyfeleink azonosítása érdekében kérjük és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az Ön által megadott adatokat arra használja, hogy indokolt esetben felvegye Önnel a kapcsolatot. Amennyiben hírlevelünkre is feliratkozik, a későbbiekben akcióinkról tájékoztatást küldünk Önnek. E-mail hírlevelünkről bármikor leiratkozhat a hírlevél alján található leiratkozási linkre kattintva. Vásárlóink adatait harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át. Cégünk a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, és semmilyen formában nem adja azokat tovább.

 
EGYÉB KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK

Webáruházunk tartalmazhat képi, informális vagy egyéb tévedéseket, pontatlanságokat. A Vezér Állategészségügyi Centrum Kft. a webáruházban található tájékoztató információkért nem vállal felelősséget, azok forrása minden esetben a  Vezér Állategészségügyi Centrum Kft. valamely beszálítója. Egyben az itt található információkon bármikor bejelentés nélkül változtathat, ideértve a termékek árait, egyéb adatait vagy a termék fényképét.
Webáruházunkban –a feltüntetett árakon– elérhető termékeket a készlet erejéig tudjuk biztosítani.


Webáruházunkban tárolt képek igyekeznek pontos információkkal szolgálni a termékekről, de itt meg kell jegyezzük, hogy a különféle termékek egymáshoz viszonyítva kisebbek avagy nagyobbak lehetnek, mint ahogyan arra a fotókból következtethet bárki, aki nem ismeri az adott terméket. Ennek oka, hogy a lehető legynagyobb képkivágásban ábrázoljuk az egyes termékeket, így egy 1kgos és egy 15kgos kutyatápot is ugyanabban az ablakban kell megjelenítenünk, bár értelemszerűen a 15kgos termék lényegesen nagyobb.

Az oldalon elhelyezett szöveges információk, termékleírások és képi anyagok a  Vezér Állategészségügyi Centrum Kft. szellemi tulajdonát képezik. Felhasználásukat kizárólag írásban a  Vezér Állategészségügyi Centrum Kft. ügyvezetője engedélyezheti. Amennyiben az Állatdoki webáruházban elhelyezett  anyagok engedély nélküli felhasználásáról értesülünk, vagy a bennük elhelyezett digitális kód segítségével szerzünk információt erről, azonnal megtesszük a megfelelő jogi lépéseket!

Kérjük, hogy problémáival, észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal!
Tisztelettel:

a Vezér Állategészségügyi Centrum munkatársai