Top

Bemutatkozás

A Vezér Állategészségügyi Centrum 1999 áprilisában nyitotta meg kapuit páciensei előtt- kutyák, cicák, kis rágcsálók, díszmadarak, hüllők- orvoslására szakosodva.

    Az általános betegellátás mellett speciális belgyógyászati (bőrgyógyászat, kardiológia...)vizsgálatok, sebészeti (ortopédia, neurológiai, hasi, mellkasi és szülészeti) műtétek, és egzotikus állat kezeléseket végzünk.                      

    Nyitvatartási időnkön túl hétköznap 22:00-ig és hétvégén, ünnepnapokon 16:00-ig állunk rendelkezésére az azonnali sürgősségi betegellátást igénylő pácienseink számára. A sürgősségi betegellátáshoz nélkülözhetetlen laboratóriumi vizsgálatok helyszínen történő azonnali elvégzésére is lehetőségünk van. Különböző kiegészítő vizsgálati eszközök segítik munkánkat: hasi és szív ultrahangvizsgáló készülék, röntgen gép, EKG, endoszkóp, melyek segítségével megpróbáljuk minél gyorsabban diagnosztizálni a hozzánk behozott állatok betegségeinek okát. 

   Azon betegeinken számára, melyek helyszíni sürgősségi ellátásra szorulnak, vagy gazdijai nem tudják szállításukat megoldani az ország egyik legjobban felszerelt állatmentőjével állunk rendelkezésére. A folyamatos intenzív betegellátást igénylő állatok részére bentlakó kórházi kezelést biztosítunk.

   Alapító állatorvosaink: Csürke Csaba és Dancsházi Tibor, több évtizedes szakmai gyakorlattal, valamint kisállat klinikus szakállatorvosi diplomával rendelkeznek, tagjai a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesületnek.

  Rendelőintézetünk az Állatorvostudományi Egyetem oktató kórházaként funkcionál a kisállat klinikus szakállatorvosok gyakorlati képzése során, és részt vesz az állatorvostan hallgatók gyakorlati képzésében is. A klinikai szolgáltató munka eredményességéhez hozzájárul szakembereink odaadó munkája, az állatok iránti tisztelete, szeretete.

   Állatpatikánk, kisállat-felszerelési és ápolási cikkeket, valamint tenyésztői és különleges táplálkozási igényeket kielégítő állateledeleket forgalmaz, melyet 2008-ban webáruházzal bővítettünk. A betegellátás magasabb színvonala érdekében 2010. második felétől recepció is segíti a folyamatos betegellátás hatékonyabb szervezését.

   2019 július 8-tól új épületbe költöztünk itt már lehetőségünk van hidroterápiás kezelések végzésére, kutyakozmetika üzemeltetésére és egyéb új szolgáltatások bevezetésére.

 

Szolgáltatásaink

Rendelőnk 3D-ben

Rendelőnk képekben

Egy jól képzett, állatorvoscsapat és kisegítő személyzet várja a szolgáltatásainkra igényt tartó kedves állattartó vendégeink társállatait. Állatorvosaink, asszisztenseink, recepciósaink és patikusaink azért dolgoznak, hogy az Ön kedvence mielőbb felépüljön, és mindig szívesen térjenek be hozzánk. Munkatársainkról részletesebben neveikre kattintva olvashat