0

Bejelentkezés a webshopba|Regisztráció

Vásárlói tájékoztató | Bejelentkezés | Bemutatkozás | Szolgáltatás | Nyitvatartás
Keresés az adatbázisban  
2019. 11. 13. Szerda - Szilvia

Hírek

 
 

KONG kutyajáték

„A világ legjobb kutyajátéka " A Kongot olyan emberek készítik az USA-ban, akik jól ismerik és szeretik a kutyákat. A Kong használhatósága és tartóssága legendás, és a kutyához értő szakemberek meggyőződéssel ajánlják. A titok a kialakításban...
„A világ legjobb kutyajátéka " A Kongot olyan emberek készítik az USA-ban, akik jól ismerik és szeretik a kutyákat. A Kong használhatósága és tartóssága legendás, és a kutyához értő szakemberek meggyőződéssel ajánlják. A titok a kialakításban...

és különösen az alapanyagban rejlik: természetes gumi elismerésre méltó rugalmassággal, mely ellenáll a legerősebb rágásnak is.

A kutyák egyszerűen szeretik a Kong ízét, a szagát és az anyagát, és a tudományos vizsgálatok azt mutatják, hogy javítja a stresszes, unatkozó vagy magányos kutyák közérzetét. A Kong különleges alakja kiszámíthatatlan mozgást eredményez, ami segít kielégíteni a kutya vadászösztönét, amint lelkesen igyekszik követni a játék szeszélyes pattogását.
Nagyon fontos! – Nincsen elpusztíthatatlan kutya játék! Felügyelje kutyáját, amikor a Konggal játszik mindaddig, amíg biztos nem lesz abban, hogy felügyelet nélkül is biztonsággal fogja használni.

Tisztítsa és ellenőrízze rendszeresen a Kongot! – Távolítsa el a sérült vagy meglazult darabokat. Hajlítsa meg a játékot, és vizsgálja meg minden irányból. A falatnál nagyobb levált darabok lenyelve veszélyesek lehetnek. Az elhasználódott vagy sérült Kongot ki kell dobni.

Kutyája biztonsága az Ön felelőssége – Ha úgy gondolja, hogy kutyája lenyelt egy darabot a játékból (például ha megsérült a játék, és nem talált meg minden étel falatnál nagyobb darabot) tájékoztassa állatorvosát.

Méret – A megfelelő Kongot kutyája mérete és rágásának erőssége határozza meg. Ha kutyája rövid idő alatt tönkreteszi a Kongot, akkor próbáljon meg egy nagyobbat vagy Fekete Kongot választani.


Piros Kong – nagyon erős, ellenálló.

Fekete Kong – Extra kemény, a különösen nagy erővel rágó kutyáknak. Házon belüli használata javasolt a különösen erős vagy intenzíven rágó kutyáknak.

A Kong rendszeres használata kutyája állkapocs izomzatát. Ennek eredményeképpen idővel szükséges lehet erősebb Kongra váltania.


További információk a Kongról

Manapság a családban élő kutyák többségének nem kell megdolgoznia az élelem megszerzéséért. Ugyanakkor a természetben a kutyák húsevő ragadozók. A zsákmány elejtése fizikailag és intellektuálisan is kihívást jelent számukra, a vadászat a „munkájuk”. A jól végzett munka jutalma egyértelmű – a megszerzett táplálék. A hús elfogyasztása a csontok közül kielégíti étvágyukat, edzi állkapocs izmaikat és tisztán tartja fogaikat és fogínyüket. Ha megfosztjuk a kutyákat természetes ösztöneiktől az súlyos viselkedési zavarokhoz vezethet, úgy mint: folytonos ugatás, rongáló rágás, bepiszkítás, ásás, szeparációs problémák.
A megelőzés a legjobb lehetőség a viselkedési problémák elkerülésére.


Fontos - viselkedési problémákkal kapcsolatos - tanácsok:

1) Biztos benne, hogy kutyája egészséges? – Ellenőríztesse le egy vizsgálat keretében állatorvosával.

2) A megfelelő diéta nagyon fontos – konzultáljon állatorvosával, kiképzőjével vagy a tenyésztővel.

3) Vigye el kutyáját egy alapképzést nyújtó csoportba

4) Javasolt a Kong használata a fizikai és mentális egészség megőrzésére.


A kutyáknak nagyon hasznos a Kong használata! – A Kongot széles körben használják az unatkozás, szeparációs stressz és más viselkedési zavarok megelőzésére és kezelésére. A Kong rendszeres használata javítja a száj egészségét is. Kiszámíthatatlan pattogása arra serkenti a kutyát, hogy kergesse, elkapja és rágcsálja. Üreges közepét étellel vagy jutalomfalattal lehet megtölteni, vagy használja a kifejezetten erre a célra készített, csak természetes anyagokat és vitaminokat tartalmazó Kong Stuff’n pasztákat.


Dolgoztassa meg kutyáját! – Az élelemmel megtöltött Kong folyamatos elfoglaltságot nyújt kutyájának, és hosszú időn keresztül távoltartja őt a bajkeveréstől. Ha több megtöltött Konggal látja el, akkor megnövelheti „munkaidejét”.

Garantáltan elégedett lesz, kutyája szeretni fogja termékünket.

Köszönjük, hogy egy Kong terméket választott.


Mindig bizonyosodjon meg arról, hogy az Ön által vásárolt gumijáték az eredeti amerikai Kong cég gyártmánya.

 
<< Vissza
 
 
: Vásárlói tájékoztató : Állatmentő : Clyde : Jade : Mexi : Bejelentkezés : Hírek : Bemutatkozás : Ortopédia, neurológia : Táplálkozás : Törzsvásárlói program : Minőségirányítás : Elérhetőségek : Tanácsadás : Árlista : Szolgáltatások 2 : Galéria : Rólunk írták : Partnereink : Kérdőív - 2014 : Panoráma képek : Véradás : Kutyaovi

Vezér Állategészségügyi Központ Kft. © 2009 - Minden jog fenntartva!

Dev by: z404
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz